Ons DETOX systeem zorgt op een simpele manier voor het herstel van het energieniveau van ons lichaam: het AquaDetox is dé oplossing om op een veilige, praktische en vooral comfortabele manier het lichaam te ontslakken, de cellen te zuiveren en daardoor onze gezondheid te bevorderen!

Middels het Detox krijgen mogelijk beschadigde lichaamscellen hun originele energieniveau terug waardoor lichaamsfuncties worden gestimuleerd zelf de afvalstoffen uit het lichaam te verwerken.
 
Wat gebeurt er bij de behandeling?De gebruiker zit in een comfortabele stoel en zet de voeten in het voetenbad, welke is gevuld met warm water op lichaamstemperatuur. Ons lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Het water in het voetenbad vormt als het ware een uitbreiding van het water in ons lichaam en wordt alleen gescheiden door een membraan, oftewel de huid.
 
Aan het water wordt een kleine hoeveelheid zout toegevoegd ter geleiding. In het midden van het systeem wordt een spiraalelektrode geplaatst. Wanneer men het systeem aanzet, worden via de elektrode positieve en negatieve ionen door het water geleid. Hierdoor ontstaat er een bio-elektromagnetisch veld in het water.
Dit bio-elektromagnetisch veld wordt via de voeten overgebracht op het lichaam. Het bio-elektromagnetisch veld heeft een gunstig effect op de microcirculatie. Via de microcirculatie worden alle organen en weefsels van zuurstofrijk bloed voorzien. Alle weefsels en organen zijn opgebouwd uit cellen, die stuk voor stuk voor een evenwichtig energieniveau afhankelijk zijn van zuurstofrijk bloed. Een goede microcirculatie is dan ook van groot belang voor het vervoeren van belangrijke voedingstoffen, zuurstof en juiste uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam.
 
Bij welke klachten/voordelen?

Door het gebruik van de Detox verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten als vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichtsklachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens kan het gebruik van Detox leiden tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen, wat vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen wegneemt en een strakkere huid tot gevolg heeft.

Nadelen

Na de behandeling kan het zijn dat men wat vaker naar het toilet moet, men een wat vermoeid gevoel kan hebben of als reactie een mate van hoofdpijn kan krijgen.

 

Klant ervaringen

Februari 2013 was het zover, ik was zwanger. We waren nu al meer dan een jaar aan het proberen, (ik was al meer dan een jaar gestopt met de pil) maar nu was het dan raak. Helaas eindigde deze zwangerschap in een miskraam en klopte het hartje na 8 weken niet meer. Ik was hier erg verdrietig onder, maar ach (vanuit een positieve gedachte blijven denken) het was nu een keer gelukt en het zou vast nog een keer lukken, maar zou dit dan weer een jaar duren?

Via mond op mond reclame kwam ik bij Anita terecht van voetpraktijk Exloo. Zij heeft via voetreflex mijn hormonen gestimuleerd en weer vertrouwen in mijn lichaam gegeven. En na twee maanden voetreflex ben ik weer zwanger. Ik wil Anita enorm bedanken voor haar steun en haar kundigheid waardoor ik nu zwanger mag zijn. Ik wil het dan ook elke vrouw aanraden die zwanger wil worden en het lijkt allemaal wat lang te duren, contact op te nemen met Anita.

Groet Karin

Voor meer klant ervaringen klik hier.