Voetreflexmassage heeft bij kinderen vaak snel een positief resultaat. In tegenstelling tot volwassenen hebben zij nog niet de kans gehad om diepliggende blokkades te ontwikkelen.

Vooral pasgeboren baby's die last hebben van darmkrampen of jonge kinderen met obstipatieproblemen, reageren doorgaans snel en effectief op de behandeling.

Wacht niet onnodig voor een behadeling. Er zijn u al vele voor gegaan die achteraf verrast waren van he tresultaat. U bent van harte welkom, maar neem voor de zekerheid een extra luier mee!

 

Klant ervaringen

Februari 2013 was het zover, ik was zwanger. We waren nu al meer dan een jaar aan het proberen, (ik was al meer dan een jaar gestopt met de pil) maar nu was het dan raak. Helaas eindigde deze zwangerschap in een miskraam en klopte het hartje na 8 weken niet meer. Ik was hier erg verdrietig onder, maar ach (vanuit een positieve gedachte blijven denken) het was nu een keer gelukt en het zou vast nog een keer lukken, maar zou dit dan weer een jaar duren?

Via mond op mond reclame kwam ik bij Anita terecht van voetpraktijk Exloo. Zij heeft via voetreflex mijn hormonen gestimuleerd en weer vertrouwen in mijn lichaam gegeven. En na twee maanden voetreflex ben ik weer zwanger. Ik wil Anita enorm bedanken voor haar steun en haar kundigheid waardoor ik nu zwanger mag zijn. Ik wil het dan ook elke vrouw aanraden die zwanger wil worden en het lijkt allemaal wat lang te duren, contact op te nemen met Anita.

Groet Karin

Voor meer klant ervaringen klik hier.